AlgemeenIncidenten

Brandweer Winschoten oefent met gevaarlijke stoffen.

- advertentie -

Winschoten – De brandweer van Winschoten heeft dinsdagavond een oefening gedraaid, en deze keer stond gevaarlijke stoffen op het programma.

- advertentie -

Oefening – De brandweer van Winschoten kreeg dinsdagavond rond 19:00 de melding van een ongeval op het terrein van Klein transport in Winschoten. Bij aankomst bleek het te gaan om een auto die met hoge snelheid op een tankoplegger was gereden. Door de aanrijding is een schoonmaker van de oplegger gevallen samen met een vaatje chemisch schoonmaakmiddel en is buiten bewustzijn geraakt. 2 brandweermannen werden in chemiepakken ingezet om deze persoon uit de vloeistof te verwijderen. Op aanwijzing van het ambulancepersoneel is het dak van de auto verwijderd waarna het slachtoffer dat nog in de auto bekneld zat ook kon worden bevrijd.

Brandweer Oldambt bedankt Klein transport voor het beschikbaar stellen van terrein en materiaal.

Foto’s – Mark Schipper/OldambtNu

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button