AlgemeenIncidenten

Hennepkwekerij ontmanteld in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft dinsdagmiddag een 53-jarige man uit Scheemda aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling en het kweken van hennep.

- advertentie -

In eerste instantie kwam de politie dinsdag bij een melding van mishandeling aan de Parklaan in Scheemda. Een 40-jarige man was daar aan het klussen in een woning. Plotseling drongen twee mannen zijn woning binnen. Zij bedreigden het slachtoffer met een mes en sloegen hem in het gezicht. Hij liep hierdoor bloedende verwondingen op. De mannen zouden bovendien een ruit van de woning hebben vernield en de portemonnee van het slachtoffer hebben meegenomen. De aanleiding voor de ruzie zou liggen in een financieel geschil. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hennepkwekerij ontmanteld

De gealarmeerde politie is vervolgens naar de woning van één van de verdachten gegaan aan de Dwarslaan in Scheemda. Daar werd de 53-jarige man aangehouden. In zijn woning werd bovendien een hennepkwekerij aangetroffen. In verschillende ruimtes stonden in totaal 240 hennepplanten en een klein aantal stekken. De politie heeft de hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. De 53-jarige man is ingesloten voor verhoor.

De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Foto’s:  OldambtNu.nl

Tekst: Politie.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button