AlgemeenIncidentenKort nieuws

Afval leidt tot hennepkwekerij Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De politie heeft dinsdagmiddag een hennepkwekerij opgerold in Bad Nieuweschans. In eerste instantie kwam de politie dinsdagmiddag bij een melding van afval dat was aangetroffen bij de sluis in Beerta. Daar vonden zij tussen het afval het adres van de woning in Bad Nieuweschans. 

- advertentie -

Een 24-jarige man deed open. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie trof bijna 550 planten aan. De hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren zijn in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. Ook werd er elektriciteit langs de meter getapt. Daarom werd de meter door het energiebedrijf in beslag genomen. De 24 jarige man wordt vandaag gehoord op het bureau.

 

Politie persbericht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button