AlgemeenGemeente

Geen overname Synergon Metaal

- advertentie -

Winschoten – Het Dagelijks Bestuur van Synergon heeft dinsdag 23 september bekend gemaakt dat de afdeling Metaal niet wordt overgenomen.

- advertentie -

Vanmorgen zijn de medewerkers hierover geïnformeerd. De afgelopen periode hebben zich meerdere potentiele overnamekandidaten gemeld. Dit heeft niet geleid tot een overname van de afdeling Metaal. Dit betekent dat het voorgenomen besluit tot sluiting van de Metaalafdeling in gang wordt gezet en voorgelegd aan het Algemeen Bestuur. De afdeling Metaal zal worden afgebouwd met inachtneming van lopende verplichtingen.

Medewerkers niet op straat

De sluiting van de afdeling gaat 100 mensen met een arbeidsbeperking hun baan op de Metaalafdeling kosten. Zij komen echter niet op straat te staan, maar krijgen een andere functie binnen het werkvoorzieningsschap. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden capaciteiten en voorkeuren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button