AlgemeenIncidenten

Bestuurster aangehouden voor doorrijden na een aanrijding

- advertentie -

Midwolda – De politie hield dinsdagavond een 48-jarige vrouw uit Wagenborgen aan. Ze wordt ervan verdacht met haar auto een aanrijding op de Gereweg te hebben veroorzaakt waarna ze is doorgereden.

- advertentie -

Een 37-jarige autobestuurder uit Tjuchem die over de Gereweg reed zag plotseling een tegenligger, de 48-jarige, op de verkeerde weghelft rijden en op hem afkomen. Door de berm in te sturen probeerde hij een aanrijding te voorkomen. Beide auto’s raakten elkaar toch en toen de man stopte zag hij de vrouw uit Wagenborgen doorrijden. Uiteindelijk trof hij de veroorzaker op de Hoofdweg in Midwolda aan en alarmeerde de politie. Tijdens onderzoek bleek de vrouw onder invloed van alcohol, 575 ug/l, te verkeren. Haar rijbewijs werd ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button