AlgemeenKort nieuws

Open dag Dierenasiel Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Dierenasiel Winschoten houdt op Werelddierendag, zaterdag 4 oktober, open dag.

- advertentie -

De open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er is een onder meer een stand van de Dierenbescherming waar bezoekers inlichtingen kunnen krijgen over vrijwilligerswerk in het asiel en op de Dierenambulance. Ook de nieuwbouw van het asiel komt hier aan de orde.

Verder is er van 13.00 tot 15.00 uur een chipactie, waarbij men voor twintig euro zijn of haar huisdier kan laten chippen. Voor de kinderen is er een springkussen, een kleurplaat, grabbelton en brokjes raden. Ook is er een loterij. Wie nog ongebruikte dekens of handdoeken heeft voor het asiel, wordt verzocht die mee te nemen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button