AlgemeenIncidenten

Snelle binnenaanval voorkomt erger in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De brandweer van Scheemda en Winschoten zijn vanavond opgeroepen voor een woningbrand aan de Dr. Oortwijn Botjeslaan in Midwolda.

- advertentie -

Bij aankomst van de brandweer kwam de rook al onder de dakpannen vandaan. Door een snelle binnen aanval van het korps Scheemda is erger voorkomen. Nadat het vuur geblust was ging de brandweer de woning ventileren. De hoogwerker van Winschoten kon zonder enige zaken te hebben verricht terug keren naar de kazerne.

Update: De brandweer van Scheemda is in de nacht van zondag op maandag weer opgeroepen voor een nacontrole bij het huis aan de Botjeslaan. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de woning. De brandweer heeft het vuur geblust. De Schade is groot. Hoe de woning s’nachts weer in brand heeft kunnen staan is nog niet bekend.

 

Foto’s: Martin Baar, Jeffrey Bos, JB

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button