AlgemeenIncidenten

Containerbrand bij Virol Bv. in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Rond de klok van twaalf uur kreeg de brandweer van Scheemda een melding van een containerbrand bij het bedrijf Virol aan de Haven Zuidzijde. Buurtbewoners zagen rook uit een container komen en belden hierop de brandweer.

- advertentie -

Er bleek een container met groenafval achter een loods te staan waarin broei was ontstaan. Nadat de eigenaar ter plaatse was met de sleutel van het hek kon de brandweer het terrein betreden. Er werd besloten om de container op te pakken en op een andere plek op het terrein leeg te gooien waarna het gedeelte afgeblust kon worden. Na een korte inzet kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

Foto’s: Martin Baar/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button