AlgemeenGemeenteKort nieuws

NCRV 2Doc: De brief van de burgemeester

- advertentie -

Oldambt –  De bewoners van het krimpdorp Finsterwolde in Groningen reageren verbaasd als hun burgemeester plots een beroep op hen doet en vraagt om de problemen met elkaar op te lossen.

- advertentie -

De brief van de burgemeester is een portret van een onrustige straat in een dorp waar allerlei problemen sluimeren die aangepakt moeten worden, zoals ruzies, vervuiling en vereenzaming. Maar iedereen is erg op zichzelf en heeft geen zin in de rotzooi van de ander. De burgemeester vraagt de bewoners om met een Eigen Kracht-conferentie de problemen zelf aan te pakken. De bewoners beginnen met frisse tegenzin. Maar dan pakt alles anders uit dan de autoriteiten hadden verwacht…

 

Uitzenddatum: maandag 20 oktober 2014 – 20:25 uur

De teasertrailer van de documentaire is hier onder te zien:

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button