AlgemeenIncidentenKort nieuws

Hennepkwekerij in centrum van Winschoten opgerold

- advertentie -

Winschoten –  De politie rolde dinsdagochtend- en middag na een anonieme tip en aanvullend onderzoek een hennepkwekerij op in een woning aan de Torenstraat in Winschoten.

- advertentie -

De politie trof de bewoner, een 39-jarige man, thuis aan. Agenten troffen in twee ruimten van de woning twee kwekerijen aan met in totaal 300 hennepplanten. De bewoner verklaarde tijdens het verhoor op het politiebureau dat hij voor de eerste keer een hennepkwekerij had opgezet. Na overleg met de officier van justitie kreeg de verdachte direct een werkstraf van 50 uren opgelegd. De hennepkwekerij werd opgeruimd en vernietigd.

 

Foto : OldambtNu.nl

Tekst: Politie persbericht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button