AlgemeenKort nieuws

C1000 Lukens Scheemda wordt Jumbo

- advertentie -

Scheemda  Woensdag 15 november sluit C1000 Lukens Scheemda zijn deuren. Dit heeft te maken met de overgang naar Jumbo Supermarkten. 

- advertentie -

Op dit moment wordt er aan de achterzijde van de C1000 druk gebouwd. Op de plek word een nieuw magazijn gerealiseerd. Het bedrijf Van Wijnen is daar op dit moment druk mee bezig om zo danig op tijd klaar te zijn. De bedoeling is dat het nieuwe magazijn in week 45 word opgeleverd.

Als de winkel sluit op Woensdag 15 november word er hard gewerkt om op de eind datum woensdag 3 december alles weer in orde te hebben. Omdat in deze weken de winkel is gesloten betekend het dat de consumenten een andere filiaal moeten opzoeken, nadat de winkel af is op zaterdag 3 december word de klant verwelkomt met een appeltaart, en de eerste 300 klanten kunnen een bosbloemen ontvangen. Ook kunt u binnenkort sparen voor een boodschappenpakket t.w.v. €60,- het sparen hiervoor begint al in de weken voor de verbouwing.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button