AlgemeenCultuur

Kinderen in de herfstvakantie gratis in trein of bus

- advertentie -

Regio De vakantie is hét moment om leuke dingen te doen. En wat is er leuker dan op pad gaan met de bus of de trein…?! Bij Arriva reizen alle kinderen van 4 t/m 11 jaar helemaal gratis in de schoolvakanties. Hoe leuk is dat?!

- advertentie -

Als je met de bus of trein gaat, moet er wel een betalende volwassene meereizen. Volwassenen met een abonnement worden als betalende volwassenen beschouwd. Er mogen maximaal drie kinderen meereizen perticket, dus je kunt ook een broertje, zusje of vriendje meenemen.

Gratis reizen tijdens herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie van 11 t/m 26 oktober 2014 reizen alle kinderen van 4 t/m 11 jaar met de actie Kids4Nix helemaal gratis met ons mee. Voorwaarde is wel dat er altijd een volwassene met een geldig vervoerbewijs meereist. Het gratis reizen geldt door de week vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

E-ticket nodig om te kunnen reizen
U heeft een (verplicht) e-ticket nodig om te kunnen reizen.

Download hier het gratis E-ticket om te reizen tijdens Kids4Nix

Tekst: Arriva.nl
Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button