AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: 22 jarige motorrijder gewond in Bellingwolde

- advertentie -
(Regio) Bellinwolde – Gisteravond is aan het begin van de avond een 22 jarige motorrijder uit Winschoten ernstig gewond geraakt door een ongeval op de Oudeschanskerweg te Bellingwolde.

- advertentie -
Het slachtoffer kwam met zijn motor in de berm en raakte de controle over zijn motor kwijt en kwam tot stilstand tegen een boom. Het ambulance personeel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team uit Groningen dat per helikopter was ingevlogen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen. De trauma arts ging met de ambulance mee. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Jeffrey Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button