AlgemeenOp stapSport

Hans Hateboer krijgt eigen voetbalveldje in Beerta

- advertentie -

Beerta – Oud leerling van OBS de Uilenburcht Hans Hateboer mocht vanmiddag een voetbalveldje openen op het schoolplein van de school uit zijn geboorteplaats. De rechtsback van FC Groningen speelde daarna een wedstrijdje met oud klasgenoten tegen het oude groep 8 van vorig school jaar. Voor Hans was het een verrassing dat hij samen met zijn oude klasgenoten een wedstrijd ging voetballen.  Vorig jaar waren de oude leerlingen een project begonnen over Hans Hateboer , dit werd samen met een Leraar van de school Jaap Smit gedaan. Doordat de leerlingen naar het voortgezet onderwijs gingen heeft het project even stil gestaan. Na een kleine 20 minuten kon Hans beginnen aan een langdurende handtekening en foto sessie. Om drie uur kwam Harma Boer het weerbericht op het schoolplein presenteren.

- advertentie -

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button