AlgemeenIncidenten

Fietser gewond bij ongeluk Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Rond half 5 zaterdagmiddag is heeft zich in een ongeval plaats gevonden op de St. Vitusholt te Winschoten. Bij dit ongeval zijn beide auto’s zwaar beschadigd.

- advertentie -

Een fietser stak plotseling over bij een voetgangersoversteekplaats de 1e auto moest hier  voor remmen. De achterop komende auto heeft dit vermoedelijk over het hoofd gezien en kon een aanrijding niet voorkomen met een botsing als gevolg. Hierbij is de fietser gevallen en gewond geraakt. Het ter plaatse gekomen ambulance personeel heeft de fietser behandeld en uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse heeft verdere onderzoek verricht naar het toedracht.

Foto’s: Joost Edzes Koerts/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button