AlgemeenSport

GV BATO beleeft fantastisch Gymfeest

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 25 oktober werd in de Sporthal aan de Stikkerlaan het Bato Gymfeest gevierd. Ruim 200 enthousiaste gymnasten kwamen in beweging.                                             De ochtend werd natuurlijk begonnen met een warming up. Waarna de peuters en kleuters een mooi dansje deden met een parachute.

- advertentie -

Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de twee opblaasbare tumblingbanen. Ook werd er kennisgemaakt met de ritmische sportgymnastiek. De oudere leden van de Damesgymfit groep  en de recreatieve ritmische meisjes lieten mooie dansjes zien. Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven.

Mede dankzij alle vrijwilligers werd de ochtend een groot succes en was het een gezellig gymfeestje! De ochtend werd dan ook zeer feestelijk en in steil afgesloten met een lange polonaise!

Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging kunt u terecht op www.gv-bato.nl 

Ingezonden bericht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button