AlgemeenKort nieuws

Werknemers Henkel Nederland Scheemda gaan staken voor hun CAO

- advertentie -

Scheemda – De eisen zijn handhaving van de bepalingen voor consignatie en overwerk, en, in een 2-jarige cao, 2 keer 2,5% meer loon. Henkel wil deze consignatie- en overwerkvergoedingen juist korten, en bood eerder 2 keer 1,75%.

- advertentie -

De werknemers bij Henkel Nederland Scheemda gaan staken voor hun cao. Zij besloten dit unaniem op woensdag 22 oktober.De eisen zijn handhaving van de bepalingen voor consignatie en overwerk, en, in een 2-jarige cao, 2 keer 2,5% meer loon. Henkel wil de consignatie- en overwerkvergoedingen korten, en bood eerder 2 keer 1,75%. FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie stelden maandag 27 oktober een ultimatum aan Henkel dat donderdag 30 oktober om 13.00 uur afloopt.

Indien Henkel niet ingaat op de eisen, start op vrijdag 31 oktober om 06.00 uur een staking voor onbepaalde tijd. Bij Henkel Nederland Scheemda werken 100 mensen.

Foto: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button