AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt aanwezig op Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland

- advertentie -

Groningen/Winschoten – De Martiniplaza in Groningen vormt op dinsdag 4 en woensdag 5 november het decor van de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland. Ondernemend Oldambt zal zich daar ook dit jaar weer uitgebreid presenteren.

- advertentie -

De gemeente Oldambt en een groot aantal bedrijven uit Oldambt hebben zich georganiseerd in het Oldambtplein. Net als het bestaande plein in Winschoten, is ook dit beursplein een knooppunt van activiteiten. Op beide beursdagen van 16.30 tot 17.30 uur is de gemeente Oldambt gastheer van een netwerkborrel. Omdat Oldambt ruimte biedt aan een pionierend en innovatief ondernemen, zullen beide bijeenkomsten aanvangen met een korte presentatie rond het thema Innovatief Ondernemerschap.

Op dinsdag 4 november vertelt Hein Hilarides, projectleider Marketing & Ondernemerschap, over het innoverende ondernemerschap in de binnenstad van Winschoten en de samenwerking hierbij met de gemeente Oldambt. Winschoten24 zal hier uitgebreid worden belicht.

Op woensdag 5 november worden, onder leiding van Jan van der Meijde, de drie genomineerde finalisten van de in februari uitgereikte Ondernemersprijs Oost-Groningen 2014 in het zonnetje gezet. De drie genomineerden zijn: Verbidak BV, Van der Flier BV en de uiteindelijke winnaar RSE Telecom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button