AlgemeenOp stap

199e Adrillen wederom onwijs druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Maandag was de 199e Allerheiligenmarkt of te wel Adrillen in Winschoten. Een jaarlijks evenement wat dit jaar voor de 199e keer werd gehouden. Adrillen is de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Jaarlijks komen hier zo’n 45.000 aantal bezoekers op af. Het is begonnen in 1815 en is nog nooit afgelast.

- advertentie -

Adrillen word elk jaar gevierd met een grote kermis, vele marktkramen en zeker de gezelligheid in de vele kroegjes en cafés. Het was gezellig druk en gelukkig zat het weer ook redelijk mee. Volgend jaar bestaat de markt 200 jaar. Dan zou er volgens de organisatie een feest zijn die een week zou duren.

Wie dit heeft gemist is zeker welkom op maandag 3 november, dan gaat het feest dunnetjes over, met het evenement Adrillen.

Foto’s: Joost Edzes Koerts/OldambtNu.nl

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button