AlgemeenKort nieuws

Interne verhuizing poli Kindergeneeskunde Lucas

- advertentie -

Winschoten – De polikliniek Kindergeneeskunde op locatie Lucas verhuist op 18 en 19 november naar een andere locatie binnen het ziekenhuis. Vanaf 20 november is iedereen van harte welkom in de voormalige huisartsenpraktijk, achter de polikliniek Oogheelkunde.

- advertentie -

De voormalige huisartsenpraktijk op locatie Lucas is ingericht tot een kleurrijke kinderpoli. Alle kamers zijn ruim en zeer kindvriendelijk ingedeeld met speelhoeken en speelhuisjes. Kinderen kunnen naar de TV of een film kijken en voor oudere kinderen is er een spelcomputer aanwezig.

Alle kinderspecialismen in één ruimte
In de nieuwe kinderpolikliniek zijn naast algemene kindergeneeskunde ook de specialismen kinderneurologie, kinderdiabeteszorg, ontwikkelingsgerichte zorg, kinderlongverpleegkunde en kinderurotherapie gevestigd. Behalve kinderneurologie en kinderdiabeteszorg, houden alle andere specialismen ook een avondspreekuur.

Aanmeldzuil
De polikliniek Kindergeneeskunde is bereikbaar via de hoofdingang. De route er naar toe wordt aangegeven via duidelijke bewegwijzering.
Iedereen die een afspraak heeft in de nieuwe polikliniek, wordt verzocht zich aan te melden met de OZG-patiëntenpas bij de aanmeldzuil in de centrale hal.
De gastdames van de OZG zullen bezoekers naar de nieuwe afdeling begeleiden.

Komst nieuwe specialisten
De verhuizing van de kinderpolikliniek heeft te maken met de komst van nieuwe specialisten naar de OZG en de samenwerking met het UMCG. Door ruimtegebruik op de polikliniek, is besloten om de oude kinderpoli in te richten voor onderzoek- en behandelkamers voor de specialismen orthopedie en vaatchirurgie.

 

OZG Persbericht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button