AlgemeenOp stap

Wederom een Tafelhuis in Winschoten

- advertentie -

Winschoten-  In navolging van het glazenhuis, het jaarlijks terugkerend evenement van de DJ’s van 3FM en zeker ook door het succes van ons Tafelhuis in Winschoten vorig jaar organiseert de Rondetafel Winschoten (RT 41) dit jaar wederom een vergelijkbaar evenement.

- advertentie -

Vorig jaar bracht het Tafelhuis maar liefst €20.000 op voor de voedselbanken in de regio.

Het Tafelhuis zal worden georganiseerd van donderdag 18 december t/m maandag 22 december 2014 op het Marktplein in Winschoten. Tijdens deze 5 dagen (en eigenlijk ook al in de periode daarvoor) zullen  er hopelijk net als vorig jaar weer veel initiatieven van particulieren, bedrijven, overheden en scholen ontstaan, want natuurlijk is het de bedoeling om tijdens dit vijfdaagse evenement zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Onder het motto: “Ieder kind verdient een verjaardag”, gaat de opbrengst van dit jaar naar Stichting Jarige Job.

De technische invulling van dit spektakel en ook de bezetting van het Tafelhuis wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd door de volgende Radiostations: Radio Westerwolde en Dollard radio (Winschoten)                            

Deze radiostations ondersteunen onze actie volkomen belangeloos en zullen er tevens voor zorgen dat het Tafelhuis deze 5 dagen, 24 uur per dag zal worden bemand door de benodigde DJ’s, die net als in het glazenhuis gedurende het vijf dagen durende evenement niet zullen eten, terwijl het radio maken natuurlijk ononderbroken door zal gaan! Daarnaast zal het Tafelhuis ook 24/7 te volgen zijn op de lokale televisie van RTV Blauwestad enzal het tafelhuis  worden uitgezonden (gestreamd) door Havenstad FM (Delfzijl)                         

De Rondetafel Winschoten, organisator van o.a. de Oldambtsternachtrit, onze “in de regio welbekende” voetbalavond en het  maïsdoolhof, verwacht met het Tafelhuis opnieuw een fantastisch evenement neer te zetten.

- advertentie -

Dit initiatief en daarmee uiteindelijk Stichting Jarige Job, zijn natuurlijk heel erg gebaat bij zoveel mogelijk acties om geld in te zamelen voor het Tafelhuis. Mochten er binnen uw organisatie nog leuke ideeën zijn om het Tafelhuis nog eens extra te steunen dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via info@hettafelhuis.nl

- advertentie - 

Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button