AlgemeenKort nieuws

Jumbo vervangt C1000 in Scheemda (bouw-update)

Scheemda – Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Vredenhovenstraat 3 in Scheemda. De supermarkt vervangt de huidige C1000. Deze winkel sluit op zaterdag 15 november haar deuren om een volledige metamorfose tot Jumbo te ondergaan. Vanaf woensdag 3 december zijn inwoners van Scheemda en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo-winkel.

- advertentie - 

Ondernemer Gert Lukens heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo-formule: “Klanten kunnen straks bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Bij de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren visjes zoals gamba’s en mosselen samenstellen.”

Metamorfose

De supermarkt wordt met 100 vierkante meter vergroot en telt straks 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte. De winkel beschikt over een PostNL-agentschap, een ING servicepunt, een slijterij en een bloemenafdeling. Daarnaast kunnen klanten straks gebruik maken van een uniek zelfscan systeem, waardoor klanten nog vlotter kunnen winkelen. Er is gratis parkeergelegenheid.

Verhuispakket

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 in Scheemda kunnen vanaf woensdag 22 oktober Jumbo-verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 gaan mee naar Jumbo.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button