AlgemeenIncidenten

Grote brandweer oefening in oude Dollard College Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Om 19.00 uur kreeg de brandweer van Scheemda de melding van een brand in een pand aan de Kanaalweg te Scheemda. Toen zij ter plaatse kwamen bleek het om de oude Dollard College te gaan van Scheemda die al enkele jaren leeg staat. Ook kregen zij te horen van de melder dat er enkele personen binnen waren aangezien het een antikraak pand is.

- advertentie -

Hierop heeft de brandweer van Scheemda opgeschaald naar het begrip ‘Middelbrand’ hierbij komt het korps Winschoten ter plaatse met een extra tankautospuit en een hoogwerker. Zij hebben samen met de brandweer van Scheemda de brand bestreden en de 4 vermiste personen kunnen bevrijden uit de zolder en de kelder van het pand.

Gelukkig ging het hierbij op een oefening van het Cluster Oldambt. 

OldambtNu.nl wil beide korpsen bedanken voor hun vriendelijke gastvrijheid. 

Foto’s: JB /OldambtNu.nl

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button