AlgemeenOp stap

Sint Maarten in Scheemda rustiger dan voorheen

- advertentie -

Scheemda – Het is vandaag 11 november en dat betekend voor de meeste, ‘Sint Maarten’. Kinderen van de basisscholen in Scheemda liepen met z’n allen door het centrum. Wel spraken de plaatselijke winkeliers over minder kinderen dan voorgaande jaren.

- advertentie -

Kinderen die wel mee liepen hadden vrolijke, enge en zeker creatieve lampions bij zich, waarmee ze zich verplaatsten van deur naar deur. Om uiteraard zoveel mogelijk snoep op te halen. Wel hadden vele bewoners van Scheemda fruit in de plaats van een lekkernij. Wellicht toch niet zo’n slecht idee aangezien de tassen aan het einde van de avond vol zaten met snoepgoed.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl 

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button