AlgemeenCultuur

Actiegroep Basta! kondigt nieuwe demonstratie aan

- advertentie -

Winschoten – Actiegroep Basta! heeft een nieuwe demonstratie aangekondigd. Dit keer op zaterdag 6 december wederom op het Oldambtplein van Winschoten. Dit heeft Engel Modderman, fractievoorzitter van de VCP in Oldambt, zondagavond op Twitter bekend gemaakt.

- advertentie -

Basta! hield afgelopen zaterdag ook al een demonstratie in Winschoten hierbij zijn verschillende leden opgepakt. De betoging op het Oldambtplein was namelijk door burgemeester Pieter Smit verboden, omdat hij de veiligheid van het winkelend publiek niet kon garanderen.

Na een paar uur werden de opgepakte demonstranten zaterdag weer vrijgelaten, maar ze eisen wel excuses van burgemeester Smit.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button