AlgemeenOp stap

Jumbo Scheemda feestelijk geopend

- advertentie -

Scheemda – Inwoners van Scheemda en omgeving kunnen vanaf woensdag 3 december voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de Nieuwe Jumbo op het Vredenhovenplein te Scheemda. De feestelijke opening was om klokslag 9 uur. Zo’n honderd mensen stonden te wachten om hun eerste boodschappen te doen in hun nieuwe winkel.

- advertentie -

Sinterklaas en zijn  Zwarte Pieten waren aanwezig bij de opening en zorgde voor de enige sensatie doormiddel van een grote schaar en een sleutel die Piet bij zich had maar géén van hen kon hij gebruiken voor de opening. De moeder van ondernemer Gert Lukens had zich er beter op voorbereid en had de unieke sleutel van de Jumbo Scheemda. De eerste 300 klanten werden verrast met een bosbloemen, bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 7 december.

Het ondernemersechtpaar Lukens is trots op de nieuwe winkel: ”Samen met ons team kijken we er naar uit om klanten te laten ervaren wat de Jumbo formule inhoudt. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug. Zoals de focus op lokale producten, verder beschikt de winkel over een eigen slijterij, een bloemenafdeling, een PostNL-agentschap en een ING-servicepunt.” De nieuwe Jumbo winkel telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Bij de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met diepgevroren vis zoals gamba’s en mosselen samenstellen.

Bijzonder aan de winkel is dat klanten voortaan gebruik kunnen maken van een uniek zelfscan-systeem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. ”Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas”, legt ondernemer Gert Lukens uit. ”Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button