AlgemeenCultuurOp stap

Sinterklaas op bezoek bij drie scholen in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Vandaag, 5 december is het elk jaar weer een drukke dag voor de Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, 3 basisscholen in Scheemda kregen Sinterklaas op z’n beurt op bezoek. Op het CBS Annewieke, OBS Eexterbasisschool en het  OBS Jaafke in Scheemda werden de kinderen verrast door Sint en zijn gevolg.

- advertentie -

Bij het Eexterbasisschool kwam de Goedheiligman met een oude brandweerauto van SOB (Stichting Oud Brandweermaterialen) een heel spektacel voor de kinderen. Vervolgens lagen de pakjes voor de kinderen op het dak, dit is geen probleem voor  de pieten, en dit probleem was snel verholpen. Sint ging eerst bij groep 1 & 2 langs, zij konden de kinderen bij Sinterklaas op schoot of spelletjes doen met de pieten, in de oudere klassen hadden de leerlingen voor elkaar cadeautjes meegenomen, zodat de Zwarte Pieten niet al het werk hoeven te doen. Dit zorgde voor een leuke ochtend op alle drie de scholen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button