AlgemeenCultuurGemeente

Binnenkort een social piano in winkelcentrum ’t Rond

- advertentie -

 Winschoten – Op initiatief van Bard Boon, cultuurwethouder van de gemeente Oldambt staat er op zaterdag 13 december én op zaterdag 20 december van 10.00 uur tot 16.00 uur een goede, gestemde piano in de overdekte hal van Winkelcentrum ‘t Rond in Winschoten.

- advertentie -

Deze social piano kan en mag door iedereen bespeeld worden. Dit evenement is georganiseerd in navolging van soortgelijke initiatieven in andere steden.
Bijvoorbeeld in de hal van het hoofdstation in Groningen, Amsterdam CS en Nijmegen CS staan ook social piano’s.

Iedereen is van harte welkom, alleen of met een ensemble, om van deze ‘Publieke Social piano onder de Kerstboom’ gebruik te maken. Onverwachte combi’s en spontane invallen zijn van harte welkom. Het is een geweldige kans om te ervaren hoe het is om als straatartiest op te treden. Op YouTube zijn al diverse leuke filmpjes terug te vinden en het zou ook leuk zijn als straks over de social piano in Winschoten ook dergelijke filmpjes te bewonderen zijn.

Heel verrassend om te zien hoe mensen spontaan gaan samenspelen. Maar ook dat mensen beginnen te dansen of mee te zingen..
Deze ‘Kerstpiano’ in ‘t Rond in Winschoten is een initiatief van de Gemeente Oldambt en de Muziekschool.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button