IncidentenKort nieuws

Agressieve man aangehouden na ongeval

- advertentie -

Zuidbroek – De politie heeft vrijdagavond op de A7 een 28-jarige man uit Westerlee aangehouden voor bedreiging.

- advertentie -

De politie had een melding van een verkeersongeval op de A7 bij Zuidbroek. Ter plekke troffen agenten een personenauto in een sloot aan. De auto was zwaar gehavend en er zat niemand meer in de auto. Agenten troffen vervolgens de bestuurder (de 28-jarige man uit Westerlee) aan op de A7. Hij was duizelig en liep in de richting van Zuidbroek. De vermoedelijk onder invloed verkerende man werd aangesproken door de agenten. Hij wilde niets met de agenten van doen hebben, had een warrig verhaal, reageerde agressief en wilde zijn weg vervolgen.

Toen de man de A7 op wilde lopen, werd de man met gepast geweld van de weg gehaald. De man ging vervolgens door het lint en bedreigde de agenten en ambulancepersoneel. De man werd aangehouden en werd per ambulance naar een ziekenhuis in Groningen overgebracht. In het ziekenhuis wilden agenten een bloedproef bij de man afnemen. De man weigerde zijn medewerking. Het rijbewijs werd vervolgens ingevorderd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button