AlgemeenIncidenten

Brandweer Scheemda werft nieuwe mensen

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagmiddag voor de nieuwe Jumbo in Scheemda stond de brandweer van Scheemda nieuwe mensen te werven. Mensen konden met al vragen kwijt bij de ervaren brandweerlieden. Ook kregen mensen uitleg over de tankautospuit die op het Vredenhovenplein stond geparkeerd. Brandweer Scheemda zit nu op 15 brandweerlieden, en ze zouden dit aantal graag met 2 naar boven willen brengen.

- advertentie -

De brandweer stond er vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur, in deze tijd zijn er 5 geïnteresseerde langs geweest, de rest van de mensen die werden aangesproken of zelf langs kwamen werkt te ver weg, heeft andere tijdsbestedingen of was nog een ‘beetje’ te jong.

Overigens hebben posten Bad Nieuweschans, -Finsterwolde, -Scheemda en Winschoten ook op zoek naar nuchtere en praktische collega´s die onderdeel willen uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers. Mocht u denken, dit lijk me iets voor mij? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Imko Mooij: 088-1625052.

Lees hier het vorig artikel.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button