AlgemeenKort nieuws

24 uur lang auto’s wassen levert €2100 op voor Serious Request

- advertentie -

Winschoten – De vriendengroep die afgelopen maandag om 09.00 de sponzen pakten om auto’s te gaan wassen, en deze vervolgens dinsdagochtend om 09.00 weer neer te leggen hebben hiermee €2100,- weten op te halen voor de actie Serious Request.

- advertentie -

De actie
Ieder jaar houden de Dj’s van 3FM de actie Serious Request, waarbij ze geld inzamelen voor een goed doel van het Rode Kruis. Tijdens de week dat Serious Request plaatsvindt worden in het hele land acties georganiseerd om dit te ondersteunen. Om hierbij ook een steentje aan bij te dragen heeft een vriendengroep uit Winschoten de volgende challenge bedacht: In 24 uur tijd zoveel mogelijk auto’s wassen.

Succes
De groep die dit heeft bedacht startte klokslag 09,00 waarbij burgemeester van het Oldambt Pieter Smit de startsein gaf, vervolgens gingen de heren 24 uur lang auto’s wassen, en dit met succes! Vele auto’s rijden nu spik en span rond in het Oldambt, de groep heeft hiermee €2100 euro opgehaald, dit hebben zij meteen persoonlijk dinsdagmiddag naar Haarlem gebracht.

 

 

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button