Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Brandweer redt dieren uit vlammenzee Wedde

- advertentie -

(Regio) Wedde – De brandweer van Vlagtwedde en Bellingwolde werden iets voor zeven in de avond van eerste kerstdag opgepiept voor een uitslaande brand in een woonboerderij aan de Wedderstraat te Wedde.

- advertentie -

Beide korpsen zijn op deze melding meteen gaan rijden, bij aankomst bleek dat de bewoonster niet thuis was, maar bij de familie in Groningen, wel waren er enkele dieren in het pand. De brandweer heeft een hond nog vroegtijdig kunnen redden uit de vlammenzee. Dit geld eveneens voor enkele katten, zij zijn ter plaatse gecontroleerd door een dierenarts. De woning kan als verloren worden beschouwen, ook zal het blussen nog enige uren in beslag nemen.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button