AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Ernstig ongeval in Oude Pekela

- advertentie -

(Regio) Oude Pekela – Op eerste kerstochtend is voor de hervormde kerk aan de Wedderweg in Oude Pekela een fietsster geschept door een auto.

- advertentie -

De automobiliste kwam na de aanrijding enkele meters verderop tegen een betonblok tot stilstand. Toen de hulpdiensten arriveerde was de bestuurster van de auto niet aanspreekbaar. Volgens getuigen zou de vrouw mogelijk onwel zijn geworden voordat ze de fietsster aanreed. De fietsster raakte gewond aan haar been. Beide slachtoffers zijn naar het universitair medische centrum in Groningen overgebracht. De politie kan nog niks zeggen over de oorzaak van het ongeval.

Foto’s en video: Niels de Kant/ Dekantfotografie.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button