Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuwsSport

Regio: Laatste Blijhamster Loop van dit jaar

- advertentie -

Blijham – Ondanks de graden die rond het vriespunt zat ging de Blijhamster loop toch door. Dit wel met 663 deelnemers minder dan vorig jaar. Het was erg koud en toch waren er enkele deelnemers in een korte broek! Dit was de laatste loop, wel gaat dit in januari weer starten.
De atletiek verenigingen, Runners Stadskanaal, SV Veendam Atletiek en AV Aquilo hebben samen in 2001 met hoofdsponsor Univé het Oost-Groninger Loopcircuit nieuw leven ingeblazen. De oprichting van de Stichting Oost-Groninger Loopcircuit was op 18-DEC-1987. Hoofdsponsor was in die dagen TARVO Meelfabriek en later de SNS Bank.

- advertentie -

In de jaren ’90 waren wij nog actief met 22 wedstrijden per jaar. Het loopcircuit van toen, is in 1995 ter ziele gegaan. Bovenstaande
atletiekverenigingen maken deel uit van deze Stichting.

Van 2001 t/m 2013 is Univé onze hoofdsponsor geweest. Vier maal werd een contract getekend voor een periode van 3 jaar. “Univé Stad en Land” heeft het loopcircuit tot een begrip gemaakt in de regio. Met ingang van het jaar 2014 is Schutrups Schoenen in Exloo, onze nieuwe
hoofdsponsor geworden.

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button