AlgemeenKort nieuws

Eigenaar Boelie’s Pub zoekt ketting met emotionele waarde na inbraak

- advertentie -

Heiligerlee – Oudjaarsnacht was niet voor iedereen een feest, er is ingebroken bij de eigenaar van Boelie’s Pub. Bij deze inbraak is onder anderen een ketting gesloten met een grote emotionele waarde. Gerard Boelens en zijn vriendin Floortje willen deze ketting graag terug.

- advertentie -

Zij meldde het volgende op facebook:

Zoals een aantal van jullie al wel weten missen wij een paar spullen sinds oudejaarsnacht ( Nou hoop ik dat ze er heel gelukkig mee worden), maar er is ook een ketting meegenomen met een zeer emotionele waarde voor ons! Een zilveren ketting met een hangertjes in de vorm van een maan met in de maan een bolletje. Aan de bovenaknt van de maan zit het oogje waaran de ketting wordt bevestigd. Dit is een aandenken aan de vader van Floortje. Mocht iemand dit tegenkomen of leest één van de bezoekers van ons huis dit zorg dan a.u.b. dat we dit terug krijgen.

Deel dit bericht aub en we hopen dat de bezoekers enig gevoel hebben en dat wij deze ketting weer terug krijgen.
Overige meegenomen spullen: Toshiba Laptop, Samsung laptop, Samsung Tab3, Acer tablet, Nikon spiegelreflex (2x), Videocamera, herenfiets Gazelle met kapotte gelzadel en oranje tv Noord zadelhoes, damesfiets Union z.g.a.n. (van, dit jaar, overleden oma) groen met bruine rugzak, sleutels met seaman shot keycord, bruine securit portemonnee met kunststof pasjeshouder er in.
Dank jullie wel…

Weet u meer over de inbraak of iets over de ketting, meld het bij de politie 0900-8844 of bij misdaad anoniem 0800-7000. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button