AlgemeenIncidenten

Regio: Politie zoekt getuigen van poging doodslag

- advertentie -

(Regio) Oude Pekela – Op maandagmiddag 22 december omstreeks 17.30 uur stak een 40-jarige inwoonster van Oude Pekela het zebrapad van de Raadhuislaan over.

- advertentie -

Ze zag daarbij dat een groene auto met grote snelheid naderde en niet afremde voor haar. Om een aanrijding te voorkomen sprintte ze terug en belandde hierbij op de motorkap van een uit tegengestelde richting komende personenauto. Deze wist wel tijdig te stoppen. Van deze bestuurder en auto zijn geen gegevens bekend. De vrouw moest zich met onbekend letsel onder doktersbehandeling stellen. De politie wil graag in contact komen met deze onbekend gebleven bestuurder/bestuurster en eventuele andere getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button