Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie houdt transportcontrole bij Nieuweschans

- advertentie -

Bourtange / Nieuweschans – De politie hield vrijdagavond een transportcontrole nabij de grensovergangen van Bourtange en Nieuweschans.

- advertentie -

Er werd bekeurd voor: te veel verlichting op de combinatie(4x), niet goed afgesloten brandstoftank(1x), signalering te weinig dagelijkse rusttijd(2x), te weinig dagelijkse rust(1x) en daardoor 9 uur stilzetten, te weinig dagelijkse rust + te lange dagelijkse arbeid + deel gereden zonder registratieblad en daardoor 9 uur stilzetten, niet tonen rijbewijs door buitenlandse chauffeur(1x). Tevens moest een chauffeur de combinatie stilzetten omdat hij nog 2 minuten rijtijd en 5 minuten arbeidstijd over had. Een andere chauffeur nam zijn werkzaamheden over.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button