AlgemeenKort nieuws

Gezochte Irakees in Winschoten aangehouden

- advertentie -

WINSCHOTEN – De Koninklijke Marechaussee heeft tijdens het Mobiel Toezicht Veiligheid op de A-7 een 23-jarige Iraakse man aangehouden die in Groot-Brittannië gesignaleerd stond.

- advertentie -

Marechaussees controleerden op de A-7 bij Winschoten de passagiers van een internationale bus. Eén man was alleen in het bezit van een Brits rijbewijs. Toen de Marechaussee contact zocht met Groot-Brittannië om te achterhalen welke nationaliteit deze persoon had, kwamen ze erachter dat hij in Groot-Brittannië gezocht werd voor de tenuitvoerlegging van een gevangenisstraf van tien jaar. Daarvoor stond hij in Groot-Brittannië gesignaleerd. De man is vervolgens aangehouden en afgelopen dinsdag voorgeleid aan de officier van justitie in Amsterdam. De man heeft ervoor gekozen via de verkorte procedure overgeleverd te worden aan het Verenigd Koninkrijk. Hij zal dus op korte termijn worden overgeleverd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button