Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Brandweer en Ambulance de sloot in bij ongeluk

- advertentie -

Regio (Siddeburen) –Op de Rotmerweg in Siddeburen zijn dinsdagochtend een auto, een brandweerwagen en een ambulance de sloot in gereden. Hierbij zijn zes gewonden gevallen.

- advertentie -

Door extreme gladheid raakte de personenauto omstreeks 7.00 uur van de Rotmerweg in Siddeburen. De tankautospuit en de ambulance die even later ter plaatse kwamen raakten op exacte dezelfde plek in een slip en belandden achter de personenauto in de sloot. Daarop werden uiteraard een aantal andere ambulances en brandweereenheden ter plaatse gestuurd. De politie sloot de weg af.

Vijf personen lichtgewond

De drie inzittenden van de personenauto en het personeel van de ambulance hebben nog enige tijd bekneld gezeten in hun voertuigen. De zes brandweerlieden konden op eigen kracht uit hun voertuig klimmen. Samen met collega’s konden zij vervolgens de inzittenden van de andere voertuigen bevrijden.

 

De drie inzittenden van de personenauto en de twee hulpverleners van de ambulance werden vervolgens met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De brandweerlieden werden in de kazerne opgevangen en voor de zekerheid gecontroleerd door medisch personeel. Bij alle betrokkenen zat de schrik er goed in.

Veel schade

Bergingsbedrijven zijn nog een groot deel van de ochtend bezig geweest om de voertuigen te bergen. Hiervoor was onder andere een kraan nodig. De schade aan alle drie de voertuigen is groot. Voor meer foto’s klik hier

Foto: Michael Huising Video : Marcel Klip / 112hoogezand.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button