Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuwsSport

Jeugd damt om persoonlijke titel in Winschoten

- advertentie -

Oldambt – Woensdagmiddag 18 februari vanaf 13.30 uur vinden de persoonlijke kampioenschappen dammen voor basisschool leerlingen plaats in het gebouw van speeltuinvereniging Bovenburen in Winschoten. Er wordt gestreden in 2 categorieën namelijk groep 5/6 en groep 7/8.

- advertentie -

Aanmelden kan tot vrijdag via de website van de organiserende damclub Winschoten. Alle basisscholen in de gemeente Oldambt die voor het scholendamtoernooi zijn uitgenodigd, worden benaderd hun leerlingen hierop te attenderen. De deelnemerslijst telt momenteel ruim 20 aanmeldingen.

Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button