Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Man uit Blijham neergeslagen en van mobieltje beroofd

- advertentie -

Groningen/ Blijham – Een 23-jarige inwoner van Blijham werd zondagmorgen in het centrum van Groningen neergeslagen en van zijn mobiel beroofd.

- advertentie -

De man werd op de Pelsterstraat door een onbekende gevraagd of hij even iemand voor hem wilde bellen. Terwijl de Blijhamster daarmee bezig was, werd hij tegen de grond geslagen. De onbekende rende met het mobieltje weg richting het Zuiderdiep.

De dader is volgens het slachtoffer een donkere ongeveer 1.80 meter lange jongeman. Hij droeg een bruine jas en had kort stijl haar. De politie komt graag in contact met getuigen. Er kan worden gebeld via het telefoonnummer 0900-8844.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button