AlgemeenOp stap

Jongerencentrum ‘t Spoor en Jimmy’s nodigen jongeren Winschoten uit!

- advertentie -

Winschoten – Wie weten eigenlijk het best wat jongeren nodig hebben? Waarmee ze op weg geholpen kunnen worden en op welke manier?

- advertentie -

De jongeren zelf!

Vrijdag 27 februari, vanaf 19:00 uur, in de Boschpoort, Boschplein 2  in Winschoten organiseren wij een creatieve en gezellige avond waarin jongeren mee kunnen denken en praten over bovenstaande vragen. Naast deze avond in Winschoten zullen er meer van deze bijeenkomsten komen, op verschillende plekken in  de gemeente Oldambt. Door middel van deze avonden willen we onderzoeken of het concept van Jimmy’s voldoende draagvlak heeft voor Oldambt.

Ingezonden

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button