Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Kinderen voor Kinderen-musical en cultuurhuis De Klinker zoeken muziekinstrumenten

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 18 maart staat Kinderen voor Kinderen in Winschoten met de musical ‘Waanzinnig Gedroomd’ in cultuurhuis De Klinker. De musical met de grootste hits uit het 35-jarige bestaan van het beroemde kinderkoor, is op zoek naar muziekinstrumenten die niet langer gebruikt worden.

- advertentie -

Samen met cultuurhuis De Klinker zamelt de musical deze instrumenten in voor Stichting Kinderen Maken Muziek. De stichting, die op verzoek van Koningin Máxima werd opgericht, steunt projecten die kinderen uit alle bevolkingsgroepen de kans geven een muziekinstrument te leren bespelen. Helaas kampen veel van de projecten met een te kort aan instrumenten. Iedereen kan tot en met 18 maart instrumenten inleveren bij cultuurhuis De Klinker. Het team van de Kinderen voor Kinderen-musical neemt de instrumenten vervolgens mee terug naar het Instrumentendepot Leerorkest in Amsterdam waar ze worden opgeknapt en uiteindelijk verspreid onder de verschillende projecten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button