Kort nieuwsRegionaal nieuws

Docenten ontvangen diploma rekenen in het VO

- advertentie -

Elf docenten van het Dollard College en Terra ontvingen op 17 februari hun diploma “Rekenen in het VO”. Leerlingen van het voortgezet onderwijs zijn sinds kort verplicht om een rekenexamen af te leggen. Om deze leerlingen, afkomstig uit het primair onderwijs, hierop goed voor te bereiden hebben deze docenten een extra rekenopleiding gevolgd.

- advertentie -

Deze docenten kunnen leerlingen, die het rekenen op een bepaalde manier hebben aangeleerd, nu beter begeleiden. Maar ook de ‘zwakke’ rekenaars, leerlingen die niet zo goed mee kunnen komen met het vak rekenen, kunnen hierdoor extra begeleiding krijgen.

Voorafgaand aan de diplomering presenteerden de cursisten hun afstudeeropdracht. Ze namen hun diploma samen met een bos bloemen in ontvangst.

 Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button