Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuwsSport

Armando Doddema 3e en Niels Schuur 4e provinciale jeugddamtitel

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdagmiddag is in het gebouw van speeltuinvereniging Bovenburen in Winschoten de barrage  afgewerkt om de 3e en 4e plaats van het provinciaal Gronings kampioenschap dammen voor jeugdspelers.

- advertentie -

Twee weken geleden waren de 10 jarige Armando Doddema uit Winschoten en de 12 jarige Niels Schuur uit Beerta ex aequo geëindigd in de pupillenklasse. De eerste 2 barragepartijen met een speeltempo van “Fischer 15+10” eindigden in 2-2. Hierdoor was namelijk een 2e barrage met versneld tempo nodig. Deze sessie met “Fischer 5+5” won Armando Doddema met 4-0, waardoor hij 3e werd.

Armando en Niels zijn samen met Elisabeth Kramer, Suzanne Staal beide uit Groningen en Merel Sibma uit Blijham geselecteerd voor het Provinciaal Pupillen 5 tal, dat 10 oktober wordt afgevaardigd naar de Nationale Jeugddamdag. Armando, Niels en Merel zijn lid van Damclub Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button