AlgemeenSport

22e Theo de Winterloop 15 maart aanstaande opgeven nog mogelijk

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 15 maart aanstaande organiseert de AV Aquilo voor de 22e keer de Theo de Winterloop. Dit is tevens de derde loop van het Schutrups Loopcircuit 2015, dat in totaal bestaat uit 13 wedstrijden. De loop is vernoemd naar Theo de Winter, één van de mede-oprichters van de Atletiekvereniging Aquilo.

- advertentie -

De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 Engelse mijlen (ongeveer 16 à 17 kilometer). Het parcours is één grote ronde over verharde wegen en fietspaden en gaat onder andere door drie natuurgebieden en ook deels langs het Oldambtmeer.mHet is ook mogelijk om het parcours van 10 Engelse mijlen af te leggen als recreatieve trimloop. Tevens kan hierbij gekozen worden voor afstanden van 5 en 10 kilometer, met een keerpunt.

De start en finish is op de atletiekbaan van Aquilo aan de Bovenburen in Winschoten. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd als de trimlopen om 14.00 uur. Bij het Noorderhonk, het clubhuis van Aquilo, en de achtergelegen Parkhal kan men zich ook inschrijven en is de kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Inschrijven kan via de voorinschrijving op www.loopcircuit.nl, t/m 12 maart. Ook op de dag zelf kan men zich vanaf 12.00 uur nog inschrijven. Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 7 euro en niet-leden betalen 8 euro. De jeugd t/m 17 jaar betaalt 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

Voor meer informatie kan men terecht op internet:

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button