Kort nieuwsSport

Stan Sibma, Glenn Bisschop en Niels Schuur pakken damtitel in Sneek

- advertentie -

Sneek/ Winschoten – In gebouw “De Schuttersheuvel” in Sneek is de laatste zaterdag van februari de 3e ronde van de Friesland Cup afgewerkt. Voorzitter Wim Oldenkamp van Damclub Sneek kon op dit damtoernooi voor jeugdspelers 46 jongens en meisjes verwelkomen.

- advertentie -

Ondertussen had Harrij Mennema uit Ureterp, als jeugdleider van de Friesche Dambond, de jongelui ondergebracht in 6 groepen. Damclub Winschoten was met 9 jeugdspelers afgereisd naar Sneek. Stan Sibma uit Blijham scoorde 100 % in groep 5 en Niels Schuur uit Beerta werd na een barrage 1e in groep 4.

Glenn Bisschop uit Winschoten pakte tenslotte de titel in groep 3. Jari Sibma uit Blijham en debutant Jersey Stuut uit Finsterwolde werden beide 2e in hun groep. De andere debutante Britt Jeths uit Vriescheloo werd keurig 4e, wat een medaille opleverde. De prijzen werden na afloop uitgereikt door voorzitter Jan Bosselaar uit Marrum van de Provinciaal Friesche Dambond.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button