Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Strooiauto verwoest door brand bij Wedde.

- advertentie -

(regio) Wedde –  Dinsdagmorgen brandde een strooiauto compleet uit op de N368 te Wedde.De chauffeur kon net op tijd zijn cabine verlaten.

- advertentie -

Toen een chauffeur dinsdagmorgen met de veiligheid van andere weg gebruikers bezig was, moest hij even later zorgen voor zijn eigen veiligheid. Na het constateren van een grote rookwolk achter zijn vrachtauto zette de chauffeur zijn vrachtwagen stil. Al snel moest hij maken dat hij uit de cabine kwam. De vlammen sloegen razend snel om zich heen. Gelukkig kon hij op tijd de cabine verlaten en vielen er geen gewonden. De brandweer van Bellingwolde bluste de brand. De vrachtauto is compleet verwoest.

Foto’s: Melarno Kraan/ Oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button