Algemeen

‘NLdoet’ Groeningherland zoekt vrijwilligers

- advertentie -

Midwolda – Zorgtuin Groeningherland uit Midwolda doet ook dit jaar weer mee aan de landelijke vrijwilligers dagen NL doet op 20 en 22 maart, namens het Oranje fonds.

- advertentie -

Zorgtuin Groeningherland is een een zorgtuin met dagbesteding voor mensen met psychische problemen, zoals bijvoorbeeld: depressie, autisme, schizofrenie, maar ook voor mensen met beginnende dementie. De dagbesteding is van maandag tot vrijdag van 9:30 tot 16:00 uur en varieert elke dag, van werken in de tuin, maar ook creatief zoals schilderen, bloemschikken enz.

NLdoet

Dit jaar met NL doet willen we graag de wandelpaden opknappen met duurzame materialen van gerecycled plastic zodat de wandelpaden er weer pikobello uit zien. mensen die het leuk lijkt om mee te helpen kunnen zich opgeven via 0597-552531,

Zie de afbeelding hieronder voor meer informatie

[one_third]

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button