Kort nieuws

AC/DC en Pearl Jam op podium van Boelie’s Pub

- advertentie -

[est_time] Winschoten – april staat Boelie’s Pub Winschoten in het teken van de tributes. Op zaterdag 4 april staat de AC/DC tributeband Crazy Daisy op het podium met in het voorprogramma de kersverse Johnny Cash tribute “Little Cash”. Sinds de oprichting van tributeband Crazy/Daisy in 2010, heeft de band in stormachtig tempo zijn naam gevestigd onder AC/DC fans in heel Nederland.De energieke liveshows onder aanvoering van de incarnatie van ‘Bad Boy’ Bon Scott en het bluesy venijnige solowerk van een ‘Whole Lotta’ Angus brengt het publiek terug naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: Women & Booze. Of het nou om een intiem café of een groot festival gaat, Crazy/Daisy heeft inmiddels bewezen dat zij met de muziek die vier decennia beslaat nog moeiteloos zowel pubers als oude rockers in beweging krijgt en laten zien waarom ze zich dé AC/DC tributeband van Nederland mogen noemen. De deuren gaan om 21.00 uur open en de entree bedraagt €7,50.

- advertentie -

We sluiten de maand april af op de 25ste met een tribute naar Pearl Jam! Op het podium staat dan Pearl Jamming! Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman. Uur na uur is door de band gespendeerd aan het bestuderen van albums en live opnames van Pearl Jam om de band tot in het laatste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van de band na Pearl Jam zelf. Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk en de laatste jaren zijn dan ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live-ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen. Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien. De deuren gaan om 21.00 uur open en de entree bedraagt €5,00.

De kaartverkoop voor beide avonden is inmiddels al begonnen. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van Boelie’s Pub. Voor meer info over de evenementen kun je kijken op www.boeliespub.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button